sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Alicen päivä.

heippa kaikille! en ole pitkään aikaan kirjoitellut, mutta alan kirjoittelemaan lisää kun oma pullippini saapuu. Olen tilannut pullip mad hatterin ja se on niin ihana :3 hei muuten alkakaa ihmeessä lukijaksi, lukijaksi liittymis kohta on omasta mielestäni tuolla reunassa mutta en ole siitä nyt varma :D mutta niin kerronpa alicen eli pikkusiskoni pullipin päivästä.

*olimme aamulla herätessämme hyvin väsyneitä, olisin halunnut vain jäädä nukkumaan, mutta minut pakotettiin nousemaan ylös sängystä, se ei ollut kivaa.
  • zzz...



Onko pakko herätä?!
kun olimme heränneet kunnolla jne. niin lähdimme mummolaan, kävimme sisällä syömässä ja juttelimme mummolle. Sen jälkeen halusin lähteä ulos, minulla tuli vahva tunne siitä että haluan ulos, koska olin ollut koko päivän sisällä eikä se ollut enään kivaan.


Haluan ulos!!


no niin tultiinhan me ulos :3 menin siis keinumaan heti koska pidän keinumisesta ja nyt oli vihdoin siihen mahdollisuus. Sit mua taas kuvattiin, se on hieman ärsyttävää, kun jokaiseen paikkaa pitää tunkea se kamera :/ mut niin kävin keinumassa ja ulkona oli yllättävän hyvä ilma, mutta oli hieman viileää joten siksi minulla oli pieni suloinen piponi päässä :3 sittenkun tulee lumet niin pitää vissiin ostaa lämpimiä vaatteita, koska eihän näillä nyt ulkona tarkene...



onpas tämä hankalaa..
yritin myös opetella kiipeämään tikkaita ylös päin mutta eihän se nyt kovin helppoa ollut, se oli yllättään hankalaa. Luulin että se olisi ollut helpompaa, mutta ei se ole :D
yritin opetella mutta tipahdin vain maahan. Sanoin itsekseni että "lopetan tämän, enkä enään koskaan yritä uudestaan" mutta eihän niin kannata sanoa, joten yritin uudestaan ja uudestaan kunnes se alkoi sujua.
otimme vielä pari kuvaa ja lähdimme kotiin Tämä kuva oli minun mielestäni parhain*











Toivottavasti tykkäsitte tästä, liittykää lukijaksi ja näin. :) hei hei




4 kommenttia:

  1. Kun pääsen taas koneelle alan lukijaksi :))) mad hatter on suloinen ❤

    VastaaPoista
  2. Kun pääsen taas koneelle alan lukijaksi :))) mad hatter on suloinen ❤

    VastaaPoista
  3. Liituin lukijaks ja kiwsu postaus :3 Ois kiva jos liittyisit miunki lukijaks: www.sparklingpullipheart.blogspot.com

    VastaaPoista